Je hebt een leuk gezin met kinderen. Hoewel? Je zoon luistert niet naar je, je dochter kan vreselijk zeuren en piept om alles, en je hebt vaak onenigheid met je partner over de opvoeding van de kinderen.

Jullie zijn allemaal dol op elkaar, maar toch kunnen die kleine irritaties de sfeer in huis flink verpesten. Hoe zou het zijn als je je zoon wél zou kunnen bereiken, je dochter niet meer zeurde en je met je partner kon overleggen zonder ruzie te krijgen?

Met de Gordonmethode is dat mogelijk! Hoe?

Dat laat officieel erkend Gordon-trainer Marcella Dekkers-Nebbeling in de training ‘Effectief omgaan met kinderen’ zien en ervaren. Door de vaardigheden van deze methode toe te passen kun je veel meer kunt bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Een ware eye-opener voor iedereen die geïnteresseerd is in communicatiemethoden binnen het gezin.

boek luisterennaarkinderenDe GORDON®-training “Effectief omgaan met kinderen” is gericht op ouders met kinderen van 0 – 18 jaar. Deze training biedt een alternatief waarin ruimte is voor beide partijen en waarin gezocht wordt naar oplossingen waar alle betrokkenen tevreden mee zijn. Effectief in de zin van elkaar begrijpen door betere en duidelijke communicatie.

In de training ligt de nadruk op:

Zó luisteren dat kinderen zich begrepen voelen.
Zó praten dat kinderen u ook begrijpen.
Zó conflicten oplossen dat niemand verliest.
Zó afspraken maken dat iedereen zich eraan houdt.
Constructief omgaan met verschillen in waarden.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten van elk 2;15 uur en vindt 1 of 2 keer per jaar plaats in Brummen.

Kosten: € 190 voor één ouder en € 295 per paar (dit is exclusief het werkboek a €30)

Bij een minimum aantal van 6 deelnemers zal de training starten. Als u zelf een groep van 6 mensen bij elkaar kunt brengen, kan Praktijk Levenswerken de training ook bij uw thuis of elders geven.

Wilt u zich opgeven, heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u telefonisch of via de website contact opnemen.

Voor meer informatie over de Gordon-training en de NET (Nederlands centrum voor Effectiviteits Trainingen) zie www.gordontraining.nl.

Lees reacties van andere ouders die de Gordon-training hebben gevolgd.

Terug