‘Liefdevol omgaan met kinderen’

Gordon training ©

Je hebt een leuk gezin met kinderen. Hoewel? Je zoon luistert niet naar je, je dochter kan vreselijk zeuren en piept om alles, en je hebt vaak onenigheid met je partner over de opvoeding van de kinderen.

Jullie zijn allemaal dol op elkaar, maar toch kunnen die kleine irritaties de sfeer in huis flink verpesten. Hoe zou het zijn als je je zoon wél zou kunnen bereiken, je dochter niet meer zeurde en je met je partner kon overleggen zonder ruzie te krijgen?

Met de Gordonmethode is dat mogelijk! Hoe? Lees meer

Omgaan met emoties bij kinderen: huilen, boos zijn, ruzie

HBR-training ©

Elke ouder heeft bijna dagelijks wel te maken met kinderen die verdrietig of boos zijn of ruzie maken. Heel normaal gedrag dat bij de ontwikkeling van kinderen en bij het leven hoort. Maar soms hebben deze emoties zo’n impact op het kind, op u of op het hele gezin dat u even niet meer weet hoe u hiermee het beste om kunt gaan.

De training ‘Huilen, boos zijn, ruzie: omgaan met emoties bij kinderen’, helpt u om inzicht te krijgen in al deze emoties en in de eventuele behoeftes die eraan ten grondslag liggen en geeft u handvatten om hiermee om te gaan. Lees meer