Zit je niet lekker in je vel, voel je je bijvoorbeeld erg onzeker, angstig of maak je je ergens zorgen over, dan helpt het wel eens om met iemand daarover te praten. Dit kan natuurlijk je vader of moeder zijn, je vriend of vriendin, je opa of oma of iemand anders die je vertrouwt, maar soms helpt dit niet genoeg of wil je dat liever niet.

Dan is een gesprek met iemand die goed kan luisteren en je misschien kan helpen om je probleem of vraag op te lossen een goed idee. Op dat moment zou Praktijk Levenswerken iets voor je kunnen betekenen.

Omdat zo’n gesprek wel geld kost is het nodig dat je dit met je ouder(s) overlegt. Wat wij met elkaar bespreken blijft wel tussen ons, tenzij het voor jou beter is als we ook met je ouder(s) gaan praten, maar dat doen we alleen als jij daar toestemming voor geeft.

Als je eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek wil hebben kan dat altijd, dat kost ook niks. Daarna kun je dan kijken of en wat je verder wilt. Als je hiervoor interesse hebt kun je me bellen op telefoonnummer 06-23052552.

Schroom niet om te bellen, vragen staat vrij!

Terug